Új helyszínen a hulladékért virágot akció

nyomtatható verzió
2016. február 19., péntek, 9:16
Ismét virágot kaphatnak hulladékért azok, akik részt vesznek a Térségi Hulladék-Gazdálkodási Nonprofit Kft. akciójában. Február 29-e és március 12-e között, aki a Korányi Frigyes utcai Hulladékudvarba beviszi a különválogatott hulladékát, utalványt vagy növényi hulladékból készült komposztot kap ajándékba.

Tizenhárom éve hirdeti meg a Térségi Hulladék-Gazdálkodási Nonprofit Kft. a Hulladékért virágot akciót. A szemléletformáló eseményt hagyományosan a lomtalanítást megelőző időszakban rendezik meg azért, mert az tapasztalták, a lomtalanítás során a lakosság sok olyan szemetet tesz ki, amelyeket újra lehet hasznosítani. Éppen ezért a hulladékkezelő cég megpróbálja az embereket arra ösztönözni, hogy a már feleslegessé vált holmikat a szolgáltatónak adják át. Ezután lehetőség nyílik arra, hogy a már szükségtelen dolgokat a megfelelő módon kezeljék és újrahasznosítsák a szakemberek. A Hulladékért virágot akciót a társaság visszaköltöztette a Korányi Frigyes utcai Hulladékudvarba, ahol a hulladék kezelése rutinfeladatnak minősül. Itt az akció során összesen közel 100 tonna hulladékot is át tudnak venni.

hulladek_virag

CÉL : A LAKOSSÁG SZEMLÉLETFORMÁLÁSA

Petró Árpád, a Térségi Hulladék-Gazdálkodási Nonprofit Kft. ügyvezetője azt mondta, az akció lényege, hogy a lakosság számára már használhatatlanná vált csomagolóanyagot megfelelő módon gyűjtse be a társaság. Az ügyvezető hozzátette, ezt úgy valósítják meg, hogy a lakosságot a kényelmi zónájából egy kicsit elmozdítják. Petró Árpád kifejtette, nagyon kényelmes egy lomtalanításkor kihelyezni a hulladékot, de most arra veszik rá az embereket, hogy térjenek be a Hulladékudvarba. Ott utalványokkal kedveskednek fáradozásaikért . Hozzátette, az akció több szempontból is jelentős, hiszen így a lakosság számára a már használhatatlanná vált anyagok értéket képviselnek.

TÖBB HELYSZÍNEN BEVÁLTHATÓ UTALVÁNYOK

A társaság honlapján, a www.thgkft.hu-n, illetve a Korányi utcai Hulladékudvarban a lakosság rendelkezésére áll egy lista, amelyen látható, mekkora mennyiségű hulladékért milyen ajándékutalványt várhatnak. Ezek a bónok Nyíregyháza több üzletében és szolgáltatójánál válthatók be. Többek között virág, és kertészeti üzletekben, könyvesboltban, vagy akár a NYÍRVV Nonprofit Kft-nél parkolóbérletet is vehetnek az utalványért. Az akcióban részt vevő üzletetek és szolgáltatók teljes listáját megtalálják a www.thgkft.hu oldalon.

Forrás: http://www.nyiregyhaza.huBookmark and Share
ob_get_clean(), 'title' => 'Új helyszínen a hulladékért virágot akció' ); $tv['parentframeRT'] = strtr( $GLOBALS['ASM']->getDomainProperty( 'item_article.parentFrameID', $_SERVER['HTTP_HOST'] ), ':', '/' ).'/frame.php'; $GLOBALS['asmframe']['keywords'][] = 'uj_helyszinen_a_hulladekert_viragot_akcio'; $GLOBALS['asmframe']['description'][] = 'Ismét virágot kaphatnak hulladékért azok, akik részt vesznek a Térségi Hulladék-Gazdálkodási Nonprofit Kft. akciójában. Február 29-e és március 12-e között, aki a Korányi Frigyes utcai Hulladékudvarba beviszi a különválogatott hulladékát, utalványt vagy növényi hulladékból készült komposztot kap ajándékba.'; $GLOBALS['asmframe']['category'] = 'hulladekboltermek/hirek/termeszetvedelem'; function encapsulate_item_article_1607_787141( $tv ) { require( ASM_GEN_FSROOT.$tv['parentframeRT'] ); } encapsulate_item_article_1607_787141( $tv ); ?>