Hulladék Akadémia Debrecenben!

nyomtatható verzió
2016. február 26., péntek, 12:43
A hulladék az a téma, ami mindenkit érint és mindenkinek megvan róla a saját, határozott véleménye. Mégis naponta hozunk vásárlásainkkal olyan döntéseket, amelyek eredményeképpen púpos lesz otthon a kuka... A Hulladék Akadémia arra vállalkozik, hogy megtanítson bennünket a hulladék csökkentésére, és ezáltal javuljon hazánk ökológiai lábnyoma.

MEGHÍVÓ

Hulladék Akadémia kiállítás megnyitójára

debrecen_akadémia

2016. február 29-én, 11:00 órakor rendhagyó témában nyílik kiállítás Debrecenben, amelynek megnyitójára várjuk sok szeretettel!

A nagyszabású környezetvédelmi kiállítás játékos és interaktív megoldásokkal, különleges tárlatvezetéssel várja a látogatókat!

PROGRAM:

A kiállítást megnyitja:

Halász D. János, Debreceni Ifjúsági Szolgáltató Nonprofit Kft. ügyvezetője, 
Debrecen Megyei Jogú Város képviselője
Makó Balázs, a P.M.R. Kft. ügyvezetője
Moderátor: Hankó Gergely, az ÖKO-Pack Kft. PR és Marketing vezetője.

A megnyitó után tárlatvezetésekkel és kávézóval várjuk a látogatókat!
A kiállítás megtekintése ingyenes, de 10 fő feletti csoportoknak regisztrációhoz kötött: www.hulladek.eu/kiallitas/debrecen

A kiállítás látogatható: 2016. február 29 - március 10.
Nyitva tartás: CSAK hétköznapokon 9-17 óráig.

További információk és helyszínek: www.hulladek.eu
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1711058099139060/

Kontakt:
Hankó Gergely
ÖKO-Pack Kft.
06 70 249 61 13
gergely@okopack.hu

debrecen_akadémia_3  debrecen_akadémia_2 kexport_02 hulladek_akademia_kakas_5 ZöldVállalat_05Bookmark and Share
ob_get_clean(), 'title' => 'Hulladék Akadémia Debrecenben!' ); $tv['parentframeRT'] = strtr( $GLOBALS['ASM']->getDomainProperty( 'item_article.parentFrameID', $_SERVER['HTTP_HOST'] ), ':', '/' ).'/frame.php'; $GLOBALS['asmframe']['keywords'][] = 'hulladek_akademia_debrecenben'; $GLOBALS['asmframe']['description'][] = 'A hulladék az a téma, ami mindenkit érint és mindenkinek megvan róla a saját, határozott véleménye. Mégis naponta hozunk vásárlásainkkal olyan döntéseket, amelyek eredményeképpen púpos lesz otthon a kuka... A Hulladék Akadémia arra vállalkozik, hogy megtanítson bennünket a hulladék csökkentésére, és ezáltal javuljon hazánk ökológiai lábnyoma. '; $GLOBALS['asmframe']['category'] = 'hulladekboltermek/hirek/okopack'; function encapsulate_item_article_1608_098435( $tv ) { require( ASM_GEN_FSROOT.$tv['parentframeRT'] ); } encapsulate_item_article_1608_098435( $tv ); ?>