KUKAkulTÚRA 2016

nyomtatható verzió
2016. március 22., kedd, 12:59
Gondoltál már arra, mi történik a kidobott hulladékkal? A tejesdoboz, a műanyag palack és a papírhulladék is más-más utat jár be a feldolgozás során. Idén újra megrendezésre kerül a KUKAkulTÚRA, azaz a Hulladékkezelők Nyílt Napja! 2016. április 8-9-én Te is betekintést nyerhetsz a hulladékkezelés kulisszái mögé!

Itt az alkalom, gyere és ismerd meg a hulladék útját!

kukakultura2016

Ezen a két napon megnyitják kapuikat a hazai hulladékkezelők- és hasznosítók, hogy megmutassák, mi történik azzal a hulladékkal, amit mi összegyűjtünk. A különböző helyszíneken megismerheted a legújabb technikai és technológiai eljárásokat, betekintést nyerhetsz a hulladék kezelésével kapcsolatos innovációs folyamatokba, valamint hasznos és érdekes ismeretekkel gazdagodhatsz a hulladékfeldolgozásról. Az üzemlátogatások során hiteles információkat kaphatsz a hulladékkeletkezés megelőzésének fontosságáról, a feleslegessé vált anyagok szelektív gyűjtésének módjáról, hasznosságáról és bepillanthatsz a hulladékkezelés kulisszái mögé.

Kinek szól a program?

Várjuk iskolai csoportok, családok és minden a környezettudatosság iránt érdeklődő jelentkezését!

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, ezért kérjük, hogy a helyszínkereső segítségével tájékozódj a látogatásod előtt!

Bővebben a programról

Forrás: szelektalok.huBookmark and Share
ob_get_clean(), 'title' => 'KUKAkulTÚRA 2016' ); $tv['parentframeRT'] = strtr( $GLOBALS['ASM']->getDomainProperty( 'item_article.parentFrameID', $_SERVER['HTTP_HOST'] ), ':', '/' ).'/frame.php'; $GLOBALS['asmframe']['keywords'][] = 'kukakultura_2016'; $GLOBALS['asmframe']['description'][] = 'Gondoltál már arra, mi történik a kidobott hulladékkal? A tejesdoboz, a műanyag palack és a papírhulladék is más-más utat jár be a feldolgozás során. Idén újra megrendezésre kerül a KUKAkulTÚRA, azaz a Hulladékkezelők Nyílt Napja! 2016. április 8-9-én Te is betekintést nyerhetsz a hulladékkezelés kulisszái mögé!'; $GLOBALS['asmframe']['category'] = 'hulladekboltermek/hirek/palyazatok'; function encapsulate_item_article_1612_785314( $tv ) { require( ASM_GEN_FSROOT.$tv['parentframeRT'] ); } encapsulate_item_article_1612_785314( $tv ); ?>