Duna-parti Majális 2016

nyomtatható verzió
2016. április 14., csütörtök, 16:28
Május elsején 10 és 18 óra között ismét a felhőtlen játéké és szórakozásé a főszerep a szigethalmi Duna-parton. Az idei majálison a környezetvédelem és a környezettudatos viselkedés kerül előtérbe. A Dunasor utca lezárt szakasza mellett a Duna-parti sétányon és a Fehér Gém Üdülőben is várjuk a látogatókat.

A kilátogatókat különböző ÖKO játékokkal és feladatokkal fogadjuk, ezen kívül lehetőség lesz csónakázni, kajak-kenuzni, részt venni a különböző ügyességi játékokban, játszani a "kaszinóban", megtekinteni az állatsimogatót.

dunaparti_majális_01

A Dunasor utcai "korzón" kirakodóvásár, ugrálóvár, táncház, utcazene is szórakoztatja a közönséget, a játszótéren bábelőadás, játszóház és mini ugráló fogadja a kisebbeket. A vetélkedés kedvelőit a hagyományos váltófutás és az ÖKO-Okos verseny várja.
Részletek a www.vszk.eu honlapon.Bookmark and Share
ob_get_clean(), 'title' => 'Duna-parti Majális 2016' ); $tv['parentframeRT'] = strtr( $GLOBALS['ASM']->getDomainProperty( 'item_article.parentFrameID', $_SERVER['HTTP_HOST'] ), ':', '/' ).'/frame.php'; $GLOBALS['asmframe']['keywords'][] = 'duna_parti_majalis_2016'; $GLOBALS['asmframe']['description'][] = 'Május elsején 10 és 18 óra között ismét a felhőtlen játéké és szórakozásé a főszerep a szigethalmi Duna-parton. Az idei majálison a környezetvédelem és a környezettudatos viselkedés kerül előtérbe. A Dunasor utca lezárt szakasza mellett a Duna-parti sétányon és a Fehér Gém Üdülőben is várjuk a látogatókat. '; $GLOBALS['asmframe']['category'] = 'hulladekboltermek/hirek/palyazatok'; function encapsulate_item_article_1615_365057( $tv ) { require( ASM_GEN_FSROOT.$tv['parentframeRT'] ); } encapsulate_item_article_1615_365057( $tv ); ?>