Tükörben a Világ Kiállítás a Karinthy Kéttannyelvű Iskolában

nyomtatható verzió
2017. április 28., péntek, 13:23
Fenntarthatósági, Környezettudatos hetet tartanak az újpesti Karinthy Frigyes Kéttannyelvű Általános Iskolában. Az április 26.-i megnyitón az ÖKO-Pack Játszóházunkkal, és a Tükörben a Világ Kiállításunkkal voltunk jelen.

A megnyitón köszöntőt mondott Tamás Ilona, az Észak-Budapesti Tankerületi Központ vezetője, illetve Molnár Szabolcs Újpest alpolgármestere, Tuba Erzsébet, az ÖKO-Pack Kft. ügyvezetője. A fenntartható fejlődés hetének programját Turnerné Gadó Ágnes intézményvezető ismertette a diákokkal és a meghívott vendégekkel.

TAV_Karinthy_2

A Kiállítás az emberek és a környezetük kapcsolatát mutatja be. A kiállítás célja, hogy a mindennapok során a környezetre gyakorolt negatív hatásokat felismertesse, és ezekre mérséklésére, vagy elkerülésére megoldásokat mutasson.

TAV_Karinthy_1

Az ÖKO-Pack Játszóházunkat közel 600 iskolai diákkal ismertettük meg a délelőtt folyamán. Mivel a Karinthy Frigyes Általános Művelődési Központ Általános Iskolája 2005. június óta Örökös ÖKOISKOLA címmel rendelkezik, nem lepődtünk meg a diákok felkészültségén.

A megnyitóról és a programokról készült képek a galériában megtekinthetők.

A kiállítás szervezője az ÖKO-Pack Kft.Bookmark and Share
ob_get_clean(), 'title' => 'Tükörben a Világ Kiállítás a Karinthy Kéttannyelvű Iskolában' ); $tv['parentframeRT'] = strtr( $GLOBALS['ASM']->getDomainProperty( 'item_article.parentFrameID', $_SERVER['HTTP_HOST'] ), ':', '/' ).'/frame.php'; $GLOBALS['asmframe']['keywords'][] = 'tav_a_karinthy_iskolaban'; $GLOBALS['asmframe']['description'][] = 'Fenntarthatósági, Környezettudatos hetet tartanak az újpesti Karinthy Frigyes Kéttannyelvű Általános Iskolában. Az április 26.-i megnyitón az ÖKO-Pack Játszóházunkkal, és a Tükörben a Világ Kiállításunkkal voltunk jelen.'; $GLOBALS['asmframe']['category'] = 'hulladekboltermek/hirek/okopack'; function encapsulate_item_article_1717_873324( $tv ) { require( ASM_GEN_FSROOT.$tv['parentframeRT'] ); } encapsulate_item_article_1717_873324( $tv ); ?>