Frissítse Flash lejátszóját!
Csak a n?‘knek

Öko-riadó!

nyomtatható verzió

Az ÖKO-riadó!-t hulladékkezelésért felelős, országos hatáskörű koordináló szervezetek hozták létre az Alma zenekar segítségével. A Car-Rec Gépjárműroncs-kezelő Nonprofit Kft., az ÖKO-Pack Kft. és a Hulladékhasznosítók Országos Egyesülete (HOE) azért fogott bele ebbe a szemléletformáló munkába, mert szükségesnek érzik a gyermekek körében is terjeszteni a környezettudatosságot.
A program alapvető célja, hogy a gyermekeket már az óvodás-, illetve kisiskolás korban a környezettudatosságra nevelje, környezetünk védelmét, annak megóvását értékrendjük alapvető elemévé tegye.
A célok eléréséhez olyan eszközrendszert rendeltünk hozzá, amely - meglátásunk szerint - a leggyorsabb, leghatékonyabb módon képes a mai rohanó világban a gyermekekhez a szükséges információkat eljuttatni, ez pedig nem más, mint egy közös foglalkozással, játékkal követett zenés, vidám gyermekkoncert.

Úgy gondoltuk a gyermekeket ma az olyan népszerű előadóművészek érintik meg leginkább mondandójukkal, előadásukkal, saját személyes példamutatásukkal, akik gyakori szereplői a gyermekeknek szóló rendezvényeknek és nagyszámú önálló fellépésen is sok-sok gyermekkel találkoznak.
Így esett választásunk a méltán népszerű Alma zenekarra, akik évente több, mint 300 fellépésükön százezernél is több gyermeknek nyújtanak önfeledt szórakozást koncertjeikkel.

Hulladékból termék kiállítás, szelektív hulladékgyűjtés, hulladékgyűjtés, szelektív, hulladék, környezetvédelmi kiállítás, újrahasznosítás, recycling, környezeti nevelés, környezetbarát, hulladékgazdálkodás, másodnyersanyag, gyűjtősziget

A zenekar vezetője Buda Gábor kivételes előadói karakterével képes azonnal magával ragadni hallgatóságát, akár gyermekekről, akár az őket kísérő felnőttekről legyen szó. Gábor és felesége az együttes menedzsere, Timi azonnal megértették a program lényegét és csatlakoztak annak kidolgozásához.

A nagy sikert aratott Szuperkukák videó:

 

További információk és látnivalók www.okoriado.hu oldalon!

További információ:

Tuba Erzsébet
ÖKO-Pack Kft.
info@okopack.huBookmark and Share